دانلود جدید‌ترین نمونه سوالات شیرینی پزی درجه 2 فنی حرفه ای (ویرایش 1404)

دانلود جدید‌ترین نمونه سوالات شیرینی پزی درجه 2 فنی حرفه ای (ویرایش 1404)

5/5 (بر اساس امتیاز 1 کاربر)
بروزرسانی شده در فروردین 1404
پرداخت
امن
تضمین کیفیت
قیمت مناسب
پشتیبانی آنلاین

پشتیبانی آنلاین گرینچ بصورت 24 ساعته با شماره 09918014355 (واتس‌آپ) آماده راهنمایی و کمک به شماست.




14 هزار تومان
25 هزار تومان 44 % تخفیف


بلافاصله بعد از پرداخت، فایل جدید‌ترین نمونه سوالات شیرینی پزی درجه 2 فنی حرفه ای (ویرایش 1404) به صورت خودکار برای دانلود در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

دوره شیرینی پزی درجه 2 فنی حرفه ای یکی از محبوب‌ترین و کاربردی‌ترین دوره‌ها برای علاقه‌مندان به هنر شیرینی‌پزی است. این دوره با ارائه آموزش‌های عملی و تئوری، مهارت‌های لازم برای ورود به بازار کار شیرینی‌پزی را به فراگیران منتقل می‌کند.

دانلود نمونه سوالات شیرینی پزی درجه 2 فنی حرفه ای

از آنجا که برای کسب مدرک شیرینی پزی درجه 2 نیاز به دانش تئوری هست و همینطور علاقه‌مندان این دوره بسیارند، نمونه سوالات شیرینی پزی درجه 2 را بصورت یکجا و کامل جمع‌آوری کرده‌ایم. با در اختیار داشتن سوالات، آمادگی کامل برای موفقیت در آزمون شیرینی پزی درجه دو را داشته باشید.

نمونه سوالات شیرینی پزی درجه 2 فنی حرفه ای

نمونه سوالات شیرینی پزی درجه 2 فنی حرفه ای شامل مباحثی از قبیل آماده‌سازی خمیر، پخت انواع شیرینی، تزئینات حرفه‌ای، و رعایت اصول بهداشتی در کارگاه شیرینی‌پزی است. این سوالات، نه تنها مهارت‌های عملی، بلکه دانش تئوری مورد نیاز برای یک شیرینی‌پز حرفه‌ای شدن را به علاقه‌مندان شیرینی پزی می‌آموزد.

نمونه سوالات شیرینی پزی درجه 2 با جواب

در میان سوالات، مباحث مهم‌تر بار‌ها به شکل سوال تستی تکرار شده است. بنابراین مباحث اساسی و مهم به شکل بهتری در ذهنتان نقش می‌بندد. برای آمادگی بهتر در آزمون شیرینی پزی درجه 2، مطالعه نمونه سوالات امتحانی بسیار ضروری و مفید است. در ادامه تعدادی از این سوالات را به همراه پاسخ‌های تشریحی برای شما آماده کرده‌ایم:

42. اصطلاح قوام امدن معمولا در پختن ............. بکار می‌رود.

الف)ترشی‌ها و مرباها
ب) دسرها و شیرینی‌ها
ج) مرباها و شربت‌ها ✅
د) شربت‌ها و ترشی‌ها 

43. اکلربه کدامیک از خمیرهای زیر گفته می‌شود؟

الف)خمیر بادام
ب) خمیر کلمی ✅
ج) خمیر بریزه
د) خمیر مارسپیان

44. مواد لازم برای تهیه شکلات مغزدار

الف) پودر قند- تخم مرغ - پسته خورد شده
ب) گردو خورد شده - بیسکویت خورد شده 
ج) وانیل - کره - کاکائو
د) همه موارد ✅

45. کدامیک از شیرینی‌های زیر را باید در یخچال و ظرف در بسته نگهداری کرد؟

الف) قطاب - باقلوا - بامیه
ب) لوز - توت - شکلات ✅
ج) گوش فیل - پنجره ای - دونات
د) گردوئی - نارگیلی

46. در کدام مربا در ظرف باید بسته نگهداریم؟

الف) مربای گیلاس
ب)مربای هویج
ج) مربای آلبالو
د) مربای به ✅

 

دانلود نمونه سوالات شیرینی پزی درجه 2 فنی حرفه ای دانلود نمونه سوالات شیرینی پزی درجه 2 فنی حرفه ای

 

دانلود نمونه سوالات شیرینی پزی درجه 2

47. به شیر مرغ ............ هم گفته می‌شود

الف) شیفون
ب) شربت غلیظ
ج) مارسیپان
د) برشتوک ✅

48. کدامیک از وسائل زیر در مرحله اول کار در شیرینی پزی نیاز می‌باشد؟

الف) سینی فر
ب) وردنه 
ج) قالب
د) ورنه ✅

49. مواد لازم برای تهیه دسر ماست؟

الف) آب - شکر - ماست - اسانس هل
ب) شیر - خامه - وانیل- ژلاتین - ماست آب رفته - کمپوت آناناس - شکر ✅
ج) خامه - آب جوشیده- نشاسته - ماست - اسانس - پودر قند
د) شیر - هل - ماست - کمپوت - شکر

50. تفاوت شربت کارامل با شربت ساده در این است که .........

الف) شربت کارامل زرد است
ب) شربت کارامل نارنجی است
ج) شربت کارامل خرمایی رنگ است ✅
د) شربت کارامل قرمز روشن است

51. سینی دیوار کوتاه معمولا در چه شیرینی‌هایی مورد استفاده قرار می‌گیرد؟

الف) جهت شیرینی‌های خشک
ب) جهت رولت و شیرینی‌های خشک ✅
ج) جهت شیرینی‌های سنتی
د) جهت شیرینی‌های تر

52. روغن مورد مصرف در شیرینی‌ها تقریبا با روغنی که در منزل مصرف می‌شود فرق می‌کند و به نام روغن ............. است.

الف) روغن جامد
ب)روغن صاف ✅
ج) روغن مایع زیتون
د) روغن

برای دانلود نمونه سوالات شیرینی پزی درجه 2 فنی حرفه ای می‌توانید از طریق دکمه دانلود اقدام به دریافت این مجموعه ارزشمند کنید. این مجموعه بصورت فایل‌های pdf‌ می‌باشد که قابل اجرا روی تمامی دستگاه‌ها می‌باشد. درصورت نیاز به اطلاعات بیشتر می‌توانید با پشتیبانی گرینچ ارتباط داشته باشید.

پیش نمایش تصاویر نمونه سوالات نمونه سوالات شیرینی پزی درجه 2 فنی حرفه ای

برای مشاهده تصاویر در سایز اصلی روی آن کلیک کنید.

دانلود جدید‌ترین نمونه سوالات شیرینی پزی درجه 2 فنی حرفه ای (ویرایش 1404)
دانلود جدید‌ترین نمونه سوالات شیرینی پزی درجه 2 فنی حرفه ای (ویرایش 1404)
دانلود جدید‌ترین نمونه سوالات شیرینی پزی درجه 2 فنی حرفه ای (ویرایش 1404)
دانلود جدید‌ترین نمونه سوالات شیرینی پزی درجه 2 فنی حرفه ای (ویرایش 1404)
نظرات
آواتار کاربر

5 امتیازامتیازامتیازامتیازامتیاز
خیلی خوب

ارسال نظر جدید

امتیاز:



خرید و دانلود فوری