دانلود کامل ترین نمونه سوالات نانوایی نان های حجیم و نیمه حجیم فنی حرفه ای 1404

دانلود کامل ترین نمونه سوالات نانوایی نان های حجیم و نیمه حجیم فنی حرفه ای 1404

بروزرسانی شده در فروردین 1404
پرداخت
امن
تضمین کیفیت
قیمت مناسب
پشتیبانی آنلاین

پشتیبانی آنلاین گرینچ بصورت 24 ساعته با شماره 09918014355 (واتس‌آپ) آماده راهنمایی و کمک به شماست.




14 هزار تومان
25 هزار تومان 44 % تخفیف


بلافاصله بعد از پرداخت، فایل کامل ترین نمونه سوالات نانوایی نان های حجیم و نیمه حجیم فنی حرفه ای 1404 به صورت خودکار برای دانلود در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

نمونه سوالات نانوایی نان های حجیم و نیمه حجیم فنی حرفه ای توسط اساتید متخصص و مربیان برجسته از دوره‌های گذشته جمع‌آوری شده است. تمامی نمونه سوالاتی که در این مجموعه قرار گرفته است، همراه با پاسخنامه و جواب صحیح هستند. در انتهای هر سری سوال نانوایی نان های حجیم، کلید سوال قرار گرفته؛ که می‌توانید با مراجعه به کلید یا پاسخنامه، مطالعه بسیار دقیق‌تر و مفید‌تری داشته باشید.

نمونه سوالات نانوایی نان های حجیم فنی حرفه ای

از آنجایی که نمونه سوالات مهم و همینطور مباحث مهم نانوایی نان های حجیم، بار‌ها به شکل سوالات چهارگزینه‌ای و تستی در این نمونه سوالات تکرار شده است؛ به خوبی تعاریف اساسی در ذهنتان نقش می‌بندد. همینطور این شیوه مطالعه به شما کمک می‌کند تا نحوه طرح سوالات نیز آشنا شوید و برای هرگونه سوال با درجه‌بندی دشوار، متوسط و آسان آمادگی کامل پیدا کنید.

نمونه سوالات نانوایی نان های حجیم و نیمه حجیم فنی حرفه ای

 

نمونه سوالات نانوایی نان های حجیم و نیمه حجیم فنی حرفه ای

در ادامه بخشی از مهم‌ترین سوالات نانوایی نان های حجیم فنی حرفه ای را به صورت رایگان قرار داده‌ایم، تا با محتوای این مجموعه سوالات بیشتر و بهتر آشنا شوید:

23. قابلیت ماشین پذیری (mashinability) خمیر عبارت است از:

الف) قابلیت نگهداری گاز توسط خمیر نسبت به کار تولید شده
ب) قابلیت کشسانی خمیر در برابر نیروهای خارجی ✅
ج) قابلیت پخت و Handling خمیر
د) قابلیت احساس خمیر در زیر فشار

24. خمیر در کدام محدوده PH دارای بهترین الاستیسیته می‌باشد؟

الف) PH 6 ✅
ب) PH 5/5
ج) PH 5
د) PH 6/5

25. کدامیک از عوامل زیر زمان رسیدن خمیر را به تاخیر نمی‌اندازد؟

الف) دمای پایین خمیر
ب) میزان استخراج آرد 
ج) اختلاط زیاد خمیر
د) میزان استخراج آرد و دمای پایین خمیر

26. مدت زمان استخراج اولیه جهت تهیه خمیر ترش اصلی حدوداً چقدر است؟

الف) 3 الی 4 ساعت ✅
ب) 6 الی 8 ساعت
ج) 8 الی 12 ساعت
د) 1/5 الی 2 ساعت

27. مهم‌ترین وظیفه مخمرها در تهیه خمیر چیست؟

الف) بوک کردن محصول از طریق ایجاد گاز CO2 ✅
ب) افزایش کیفیت از طریق مصرف قندها
ج) افزایش حجم از طریق تولید گاز CO2
د) افزایش طعم و مزه از طریق تخمیر

28. میزان حاصل از تخمیر نیمه آماده نسبت به خمیرهای حاصل از آرد روش نو تولید چه تفاوتی دارد؟

الف) دارای بافت نرمتری
ب) دارای بافت سفت‌تری
ج) حفره‌های هوا کمتر ✅
د) زمان نگهداری کمتر

29. کدام تخلیه باعث نرمی و ناپذیری خمیر صبح خمیر تر است؟

الف) مقدار نمک خمیر از 0/5 تا 1/2 کیلوگرم ✅
ب) مقدار چربی خمیر
ج) مقدار مصرف شکر در خمیر
د) مقدار مصرف اسید اسکوربیک

30. عوامل موثر در جذب آب خمیر کدام است؟

الف) قوام خمیر (سفتی و شلی)، حرارت و مقدار نمک
ب) مقدار مخمر و دما ✅
ج) مقدار شکر و رطوبت
د) دمای محل خمیرخانه

 

نمونه سوالات نانوایی نان های حجیم و نیمه حجیم فنی حرفه ای نمونه سوالات نانوایی نان های حجیم و نیمه حجیم فنی حرفه ای

 

نمونه سوالات نانوایی فنی حرفه ای

31. کدام یک از موارد دلیل یک ماده مولد گاز (شیمیایی) در خمیر می‌باشد؟

الف) خمیر ترش ✅
ب) مخمر نانوایی
ج) بیکینگ پودر
د) اسید اسکوربیک

32. بوک کردن خمیر به روش مکانیکی یعنی ...........

الف) حس هوا در توده خمیر ✅
ب) استفاده از خمیر شیرین در تهیه خمیر
ج) استفاده از بیکینگ پودر
د) استفاده از شکر در خمیر

33. اسید اسکوربیک ...........

الف) روی شاخصه اسیدی خمیر می‌گذارد.
ب) سبب شکستگی شبکه نان‌ها می‌شود.
ج) روی ساختار و تقویت شبکه گلوتنی موثر است. ✅
د) سبب افزایش اسیدی‌های چرب می‌گردد.

34. نرمی خمیر به چه عواملی بستگی دارد؟

الف) نوع آرد و مقدار مصرف آب و نمک در آرد و روش تهیه خمیر
ب) مصرف خمیر – مایعات و آب مصرفی در آرد – مقدار نمک
ج) کلوئن خمیر 
د) مقدار جذب شکر در آرد

35. چه عواملی باعث افزایش بازدهی خمیر می‌گردد؟

الف) پایین بودن رطوبت آرد – الک کردن و مخلوط کردن و استفاده از آردهای با گلوتن بالا ✅
ب) مخمر قوی مناسب آرد
ج) مصرف آرد حاوی کلسیم – مخمر نیمه بالا
د) مصرف آب با اصلاح آرد

36. چه تفاوتی بین خمیر انواع نان‌ها تنها وجود دارد؟

الف) نرمی و رطوبت خمیر ✅
ب) پایین بودن رطوبت آرد
ج) سخت بودن جذب آب در نان
د) کاهش الاستیک بودن خمیر

37. چه عاملی باعث کاهش جذب آب خمیر می‌شود؟

الف) شکر ✅
ب) نمک
ج) مخمر
د) بیکینگ پودر

برای دانلود نمونه سوالات نانوایی نان های حجیم و نیمه حجیم فنی حرفه ای می‌توانید از طریق دکمه دانلود اقدام به دریافت این مجموعه ارزشمند کنید. این مجموعه بصورت فایل‌های pdf‌ می‌باشد که قابل اجرا روی تمامی دستگاه‌ها می‌باشد. درصورت نیاز به اطلاعات بیشتر می‌توانید با پشتیبانی گرینچ ارتباط داشته باشید.

پیش نمایش تصاویر نمونه سوالات نمونه سوالات نانوایی نان های حجیم و نیم حجیم فنی حرفه ای

برای مشاهده تصاویر در سایز اصلی روی آن کلیک کنید.

دانلود کامل ترین نمونه سوالات نانوایی نان های حجیم و نیمه حجیم فنی حرفه ای 1404
دانلود کامل ترین نمونه سوالات نانوایی نان های حجیم و نیمه حجیم فنی حرفه ای 1404
دانلود کامل ترین نمونه سوالات نانوایی نان های حجیم و نیمه حجیم فنی حرفه ای 1404
دانلود کامل ترین نمونه سوالات نانوایی نان های حجیم و نیمه حجیم فنی حرفه ای 1404
نظرات

تا کنون نظری ثبت نشده است.

ارسال نظر جدید

امتیاز:



خرید و دانلود فوری