صنعت کافیشاپ و باریستایی به سرعت در حال رشد است و مهارتهای تهیه نوشیدنیهایی مانند موکتلها (Mocktails) و نوشیدنیهای گازدار نقش کلیدی در موفقیت حرفهای ایفا میکند. اگر به دنبال نمونه سوالات تهیه موکتل و نوشیدنیهای گازدار با جواب PDF هستید، مجموعه سوالات تهیه موکتل و نوشیدنی های گازدار برای آمادگی آزمون فنی حرفه ای طراحی شدهاند.
این مجموعه شامل نمونه سوالات تستی تألیفی و سوالات دوره آزمونهای گذشته میباشند. بلکه به شما کمک میکند تا با تکنیکهای میکسولوژی مدرن، ترکیب طعمها و مواد اولیه سالم آشنا شوید.
نمونه سوالات تهیه موکتل و نوشیدنی های گازدار
نمونه سوالات تهیه موکتل و نوشیدنیهای گازدار با جواب شامل 210 سوال تستی متنوع است که مطابق استاندارد فنی حرفه ای طراحی شدهاند. این سوالات مباحث پایه تا پیشرفته را شامل میشوند که شامل مباحث زیر میشوند:
- شناخت و آموزش عملی کار کردن با ابزارهای بار سرد
- اصول و قواعد کار کردن پشت بار کافه
- شناخت لیوانهای مخصوص نوشیدنیهای سرد
- شناخت انواع متدهای ساخت نوشیدنیهای سرد
- آموزش درست کردن شیکها
- آموزش فراپهها
- آموزش اسموتیها
- آموزش ساخت موکتل
سوالات تهیه موکتل و نوشیدنی های گازدار با جواب
تمامی سوالات آزمون تهیه موکتل و نوشیدنی های گازدار با جواب ارائه شدهاند. پاسخنامه این سوالات در انتهای pdf قرار گرفتهاند. این سوالات بصورت مداوم و بر اساس آخرین تغییرات مباحث آزمون فنی حرفه ای بهروزرسانی میشوند. بنابراین علاوه بر دسترسی به منبعی معتبر از سوالات، جدیدترین سوالات را هم در اختیار خواهید داشت.
نمونه سوالات رایگان تهیه موکتل و نوشیدنی های گازدار با جواب
21. برای ساخت یک شیک با پایه خامهای غلیظ (که نیاز به ترکیب یکنواخت و هوادهی بدون رقیقسازی بیش از حد دارد، کدام متد و ابزار مناسبتر است؟
الف) همزدن با قاشل مخلوطکن در لیوان مخلوط
ب) استفاده از مخلوطکن برقی
ج) تکان دادن شدید با شیکر✅
د) همزدن ساده در لیوان سرو
22. هدف اصلی از استفاده از صافی روی شیکر چیست؟
الف) تزیین نوشیدنی
ب) گرفتن یخهای ریز و ذرات ریز جامد میوهها✅
ج) خنک کردن سریعتر نوشیدنی
د) اضافه کردن مواد گازدار به نوشیدنی
پاسخ صحیح: ب
23. تفاوت اصلی بین یک «اسموتی» و یک «فراپه» در چیست؟
الف) فراپه همیشه حاوی قهوه است، اما اسموتی نه.
ب) اسموتی غلظت بسیار بیشتری دارد و معمولاً بر پایه میوه و ماست است، در حالی که فراپه بافتی سبکتر و یخزده دارد و اغلب با شربت و قهوه یا چای تهیه میشود.✅
ج) فراپه همیشه با شیکر درست میشود، اما اسموتی نیاز به مخلوطکن دارد.
د) اسموتی یک نوشیدنی ناسالم است، اما فراپه غیرالکلی است.
24. هنگام ساخت یک موکتل با متد «Build» (ساخت مستقیم در لیوان)، ترتیب صحیح افزودن مواد به لیوان پر از یخ چگونه است؟
الف) ابتدا مواد لازم طبق فرمول، در نهایت گارنیش✅
ب) ابتدا مواد ، سپس رنگ خوراکی
ج) ابتدا گارنیش، سپس مواد
د) ترتیب خاصی ندارد.
25. اگر پس از شیک کردن یک نوشیدنی، روی سطح آن کف نامطلوب و حبابهای درشت ایجاد شده باشد، دلیل آن چیست؟
الف) استفاده از یخهای بسیار بزرگ و قدیمی
ب) شیک کردن با شدت و زمان بسیار کم
ج) شیک کردن با شدت و زمان بسیار زیاد✅
د) استفاده از مواد میوه ای
26. هنگام کار با نوشیدنیهای گازدار در پشت بار، کدام اصلیترین مرحله برای حفظ (گاز) نوشیدنی است؟
الف) همزدن شدید نوشیدنی با قاشق برای حل کردن سریعتر مواد
ب) اضافه کردن نوشیدنی گازدار در انتهای کار و به آرامی همزدن یا رول کردن مواد✅
ج) شیک کردن تمام مواد از جمله نوشیدنی گازدار برای یکدست شدن
د) اضافه کردن نوشیدنی گازدار در ابتدا و سپس مواد دیگر
27. کدام وسیله برای تهیه یک پوره میوه یکدست و بدون تکه برای استفاده در اسموتیها ضروری است؟
الف) صافی (Hawthorn Strainer)
ب) مخلوطکن برقی (Blender)✅
ج) الک ریز (Fine Mesh Sieve)
د) مودلر (Muddler)
28. در ساخت اسموتیهای سبز گازدار، چگونه میتوان تعادل طعم را با میکسر حفظ کرد؟
الف) سبزیجات را بدون میوه میکس کنید تا طعم طبیعی بماند
ب) میوههای شیرین را اول میکس کنید، سپس سبزیجات و گازدار را اضافه کنید✅
ج) تمام مواد را با سرعت پایین میکس کنید تا گاز از دست نرود
د) از میکسر دستی استفاده کنید تا کنترل بیشتری داشته باشید
29. برای ساخت یک نوشیدنی لایه لایه، کدام گزینه از همه مهمتر است؟
الف) شدت رنگ مواد استفاده شده
ب) دمای مختلف مواد
ج) وزن (چگالی) متفاوت مواد✅
د) استفاده از لیوان بسیار باریک
مدت زمان بهینه برای شیک کردن یک موکتل بر پایه آبمیوه برای دستیابی به تعادل دمایی و رقیقسازی مناسب، معمولاً چقدر است؟
الف) 5-4 ثانیه
ب) 40-50 ثانیه
ج) 1 دقیقه
د) 10-15 ثانیه✅
با نمونه سوالات تهیه موکتل و نوشیدنی های گازدار، منبعی معتبر و آپدیت برای آزمون دارید. با خیال آسوده به تستزنی بپردازید و بدون نیاز به منابع متعدد نهایت آمادگی را داشته باشید. برای دانلود نمونه سوالات تهیه موکتل و نوشیدنی های گازدار با جواب میتوانید از طریق دکمه دانلود اقدام کنید. این مجموعه به صورت فایلهای pdf است که قابل اجرا روی تمام دستگاهها است.