دانلود جزوه و نمونه سوالات کیک ساز و ترساز فنی حرفه ای (ویرایش 1404)

دانلود جزوه و نمونه سوالات کیک ساز و ترساز فنی حرفه ای (ویرایش 1404)

5/5 (بر اساس امتیاز 5 کاربر)
بروزرسانی شده در فروردین 1404
پرداخت
امن
تضمین کیفیت
قیمت مناسب
پشتیبانی آنلاین

پشتیبانی آنلاین گرینچ بصورت 24 ساعته با شماره 09918014355 (واتس‌آپ) آماده راهنمایی و کمک به شماست.




39 هزار تومان
55 هزار تومان 29 % تخفیف


بلافاصله بعد از پرداخت، فایل جزوه و نمونه سوالات کیک ساز و ترساز فنی حرفه ای (ویرایش 1404) به صورت خودکار برای دانلود در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

رشته کیک ساز و ترساز یکی از جذاب‌ترین و پردرآمدترین شاخه‌های صنایع غذایی است. این رشته علاوه بر درآمدزایی، هنر و خلاقیت فرد را به نمایش می‌گذارد. دوره‌های آموزشی فنی و حرفه‌ای در این زمینه شامل آموزش‌های تئوری و عملی است و شرکت در آزمون‌های مربوطه برای دریافت مدرک معتبر ضروری است. گواهینامه مهارت فنی و حرفه‌ای در این رشته بین‌المللی بوده و در بیش از 180 کشور اعتبار دارد.

نمونه سوالات کیک ساز و ترساز فنی حرفه ای

برای قبولی در آزمون‌ کیک و ترساز فنی و حرفه‌ای، استفاده از نمونه سوالات با پاسخنامه دقیق و صحیح یکی از بهترین راه‌ها برای آمادگی کامل است. این نمونه سوالات شامل سوالات دوره‌های پیشین به همراه پاسخنامه‌های دقیق، کامل و البته تشریحی می‌باشند و به داوطلبان کمک می‌کنند تا با نوع سوالات و شیوه پاسخگویی سوالات آشنا شوند.

Pdf کتاب کیک ساز ترساز

این نمونه سوالات توسط اساتید برجسته این دوره جمع‌آوری شده است و بصورت یکجا و با فرمت pdf قابل تهیه و مطالعه می‌باشد. از آنجایی که سوالات کیک ساز و تر ساز تنوع بسیار بالایی دارد؛ تمامی سوالات دشوار، متوسط و آسان را نیز پوشش می‌دهد.

 

جزوه و نمونه سوالات کیک ساز و ترساز فنی حرفه ای

 

استاندارد کیک ساز ترساز

از مزایای مجموعه نمونه سوالات کیک ساز و ترساز فنی حرفه ای می‌توان به پاسخنامه سوالات اشاره نمود که در انتهای هر سوال کلید صحیح قرار گرفته است. به این ترتیب با در اختیار داشتن مجموعه کامل این سوالات و البته پاسخ‌های صحیح، می‌توانید بسیار دقیق و مفید‌تر به مطالعه و فراگیری مطالب بپردازید.

از دیگر مزایای این نمونه سوالات می‌توان به جزوه کیک ساز و ترساز اشاره نمود. همراه با pdf‌های نمونه سوال کیک ساز، یک جزوه کامل و بسیار مفید قرار گرفته است. در این جزوه تمامی سرفصل‌های مهم، مطالب مهم و اساسی و همینطور تعاریف مورد نیاز برای آمادگی در آزمون نوشته شده است. بنابراین می‌توانید با صرف زمان کمتر، تمامی مباحث مهم را فرا گیرید.

نمونه سوالات آزمون کیک ساز ترساز فنی حرفه ای

برای آشنایی بهتر با محتوای این مجموعه، قسمتی از مهم‌ترین نمونه سوالات کیک ساز و ترساز را با جواب بصورت رایگان قرار داده‌ایم:

20. در تهیه کیک بستنی از چه نوع کیکی باید استفاده کرد؟

الف) کیک پیروک 
ب) کیک اسفنجی ✅
ج) کیک پاند 
د) کیک میوه‌ای

21. در تهیه خمیر فونسه نکته حائز اهمیت چیست؟

الف) سرد بودن مواد تهیه خمیر ✅
ب) ورز دادن زیاد خمیر
ج) کافی بودن تخم مرغ
د) سرد نبودن تخم مرغ و کره

22. در تهیه کیک، تخم مرغ اضافه شده به مایه کیک اگر خیلی ........ باشد ، زمان بهم زدن و پخت را ....... خواهد برد.

الف) سرد - بالا ✅
ب) گرم - پایین 
ج) سرد - پایین
د) گرم - بالا

23. در تهیه کیک، تخم مرغ اضافه شده به مایه کیک اگر خیلی ........ باشد ، زمان بهم زدن و پخت را ....... خواهد برد.

الف) سرد - بالا ✅
ب) گرم - پایین 
ج) سرد - پایین
د) گرم - بالا

25. کیک شیفون پرتقال و نارگیل چگونه تهیه می‌شود؟

الف) پس از طبخ کیک پرتقالی روي آن پودر نارگیل پاشید. 
ب) پس از طبخ کیک نارگیلی روي آن کرم و سس پرتقال بریزیم. 
ج) کیک ساده تهیه کرده و کرمی مخلوط از پرتقال و نارگیل روي کیک بکشیم.
د) مایه کیک را آماده کرده و آب پرتقال و پودر نارگیل را داخل آن بریزیم. ✅

25. در تهیه پای‌ها اصولأ میوه باید به چه صورت در خمیر قرار گیرد؟

الف) میوه بعد از پخت روي خمیر 
ب) میوه قبل از پخت روي خمیر 
ج) میوه لاي دو خمیر قبل از پخت ✅
د) میوه لابلای جند خمیر قبل و بعد از پخت

26) برای تهیه کیک‌های شیفون بهتر است از چه قالبی استفاده کنیم؟

الف) قالب دیوار بلند کنگره اي میان خالی ✅
ب) قالب دیواره کوتاه 
ج) در سینی لبه بلند کیک را پخت دهیم 
د) قالب دیواره کنگره‌ای

27. برای کدامیک از کیک‌های زیر ته سینی را کاغذ نمی‌اندازیم؟

الف) کیک باقلوا ✅
ب) کیک خرما 
ج) کیک دو رنگ
د) کیک اسفنجی

28. درجه ترموستات چهار فر داراي دمایی ....... می‌باشد.

الف) ملایم 
ب) کمی داغ
ج) گرم ✅
د) نیم گرم

29. 250 درجه سانتی‌گراد چند فارنهایت می‌باشد؟

الف) 482 فارنهایت ✅
ب) 500 درجه فارنهایت 
ج) 450 درجه فارنهایت
د) 470 درجه فارنهایت

 

جزوه و نمونه سوالات کیک ساز و ترساز فنی حرفه ای جزوه و نمونه سوالات کیک ساز و ترساز فنی حرفه ای

 

نمونه سوالات فنی و حرفه ای کیک ساز ترساز

30. درجه حرارت و مدت زمان لازم برای پخت کیک‌ها و شیرینی‌ها با حجم زیاد به چه صورت باید باشد؟

الف) حرارت کم و مدت پخت طولانی ✅
ب) حرارت زیاد و مدت پخت طولانی
ج) حرارت کم و مدت پخت کم
د) حرارت زیاد و مدت پخت کوتاه

31. پنجره سیمی چه کاربردی دارد؟

الف) تزیین کیک
ب) خنک کردن کیک ✅
ج) ریختن شکلات روي کیک
د) تزیین کیک با مارزیپان

32. مواد لازم جهت تهیه کرم پرتقالی

الف) زرده تخم مرغ، شکر، آب پرتقال، رنده پوست پرتقال، آرد، نمک 
ب )آرد، شکر، کره، رنده پوست پرتقال، آب پرتقال 
ج) آرد، نشاسته، شکر، آب پرتقال ✅
د) نشاسته، شکر، آب پرتقال، کره، زرده تخم مرغ، رنده پوست پرتقال، نمک

33. برای خوش طعم شدن کرم ها می توان ....؟

الف) بعد از سرد شدن با خامه فرم گرفته آن ر ا مخلوط کرد. ✅
ب) بعد از سرد شدن با کره زده شده آن ر ا مخلوط کرد. 
ج) مقداري پودرنارگیل با کرم مخلوط کرد. 
د) روي حرارت کمی وانیل اضافه کرد.

34. در نصب کیک هاي چند طبقه کدام عبارت صحیح نیست؟

الف) چوب‌ها را باید 1 الی 2 سانتی‌متر بالاتر از سطح کیک قرار داد . 
ب) صفحه پلاستیکی که کیک طبقه بعد روي آن قرار می گیرد را روي آیسینگ کمی فشار دهید تا جای پایه‌ها مشخص شود. 
ج) در طبقات زیرین در کیک آرد بیشتري مصرف کرد تا مقاومت بیشتر شود. ✅
د) در طبقات زیرین با توجه به سنگینی طبقات بالایی 7 الی 12 چوب قرار گیرد.

35. پودر تخم مرغ به چه مقدار آب نیاز دارد؟

الف) یک واحد پودر تخم مرغ با سه واحد آب و یک ساعت بماند. ✅
ب) یک واحد پودر تخم مرغ با دو واحد آب و دو ساعت بماند.
ج) دوواحد پودر تخم مرغ با یک واحد آب و یک ساعت بماند.
د) دوواحد پودر تخم مرغ با سه واحد آب ودو ساعت بماند.

36. یکی از عواملی که باعث سفت نشدن سفیده می‌گردد؟

الف) زیاد بودن سفیده 
ب) چرب بودن و خیس بودن ظرف ✅
ج) کم بودن سفیده
د) سرد بودن سفیده

38. براي بدست آوردن رنگ زیتونی باید چه رنگ‌هایی را ترکیب کرد؟

الف) یک قسمت سبز + یک قسمت بنفش ✅
ب) دو قسمت سبز + یک قسمت آبی
ج) یک قسمت سبز + دو قسمت بنفش
د) یک قسمت سبز + یک قسمت آبی

39. باتکا چیست؟

الف) محلول کف دریا و شربت بار است . 
ب) نام دیگر گلوکز است و مایعی غلیظ از شیره نارگیل می باشد.
ج) از نشاسته ذرت تهیه می‌شود و نام دیگر آن آیسینگ است. در آیسینگ‌ها و ... کاربرد دارد.
د) شربت ذرت است. ✅

40. در فرم دادن خامه نکته حائز اهمیت چیست؟

الف) میزان زیاد شکر و سرد بودن خامه
ب) سفت بودن خامه
ج) میزان کم شکر و سرد بودن خامه ✅
د) ظرف دو جداره

41. مواد لازم در تهیه مرنگ چیست؟

الف) سفیده تخم مرغ – کرم تارتار – شکر – وانیل ✅
ب) سفیده تخم مرغ – گلیسیرین – شکر 
ج) سفیده تخم مرغ – گلوکز – شکر – وانیل
د) سفیده تخم مرغ – ژلاتین – شکر – وانیل

برای دانلود نمونه سوالات کیک ساز و ترساز فنی حرفه ای می‌توانید از طریق دکمه دانلود اقدام به دریافت این مجموعه کنید. این مجموعه بصورت فایل‌های pdf‌ می‌باشد که قابل اجرا روی تمامی دستگاه‌ها می‌باشد. درصورت نیاز به اطلاعات بیشتر، پشتیبانی گرینچ بصورت 24 ساعته آماده راهنمایی شماست.

پیش نمایش تصاویر نمونه سوالات نمونه سوالات کیک ساز و ترساز فنی حرفه ای

برای مشاهده تصاویر در سایز اصلی روی آن کلیک کنید.

دانلود جزوه و نمونه سوالات کیک ساز و ترساز فنی حرفه ای (ویرایش 1404)
دانلود جزوه و نمونه سوالات کیک ساز و ترساز فنی حرفه ای (ویرایش 1404)
دانلود جزوه و نمونه سوالات کیک ساز و ترساز فنی حرفه ای (ویرایش 1404)
نظرات
آواتار کاربر

5 امتیازامتیازامتیازامتیازامتیاز
خیلی ممنونم از شما
آواتار کاربر

5 امتیازامتیازامتیازامتیازامتیاز
خیلی عالی بود ومن با این مدرکمو گرفتم من ۱۴سالمه
آواتار مدیر سایت

مدیرسایت

باعث افتخار ماست دوست عزیز. خوشحالیم که از نمونه سوالات ما رضایت داشتید.
آواتار کاربر

5 امتیازامتیازامتیازامتیازامتیاز
ایا فقط جزوه ترساز دارید؟
آواتار مدیر سایت

مدیرسایت

سلام خیر. "نمونه سوالات" همراه با "جزوه" در این مجموعه بصورت کامل قرار گرفته دوست عزیز.
آواتار کاربر

5 امتیازامتیازامتیازامتیازامتیاز
قیمت سوالا خیلی مناسب بود ممنونم
آواتار مدیر سایت

مدیرسایت

ممنون از ثبت نظر ارزشمندتون. باعث افتخار ماست که از این مجموعه رضایت داشتید.
آواتار کاربر

5 امتیازامتیازامتیازامتیازامتیاز
خیلی ممنون سوالا عالی بودن
آواتار مدیر سایت

مدیرسایت

ممنون از ثبت نظر ارزشمندتون. خوشحالیم که از این مجموعه رضایت داشتید.

ارسال نظر جدید

امتیاز:



خرید و دانلود فوری