دانلود نمونه سوالات پیتزا پزی | تهیه انواع پیتزا فنی حرفه ای با پاسخنامه pdf

دانلود نمونه سوالات پیتزا پزی | تهیه انواع پیتزا فنی حرفه ای با پاسخنامه pdf

بروزرسانی شده در فروردین 1404
پرداخت
امن
تضمین کیفیت
قیمت مناسب
پشتیبانی آنلاین

پشتیبانی آنلاین گرینچ بصورت 24 ساعته با شماره 09918014355 (واتس‌آپ) آماده راهنمایی و کمک به شماست.




59 هزار تومان
80 هزار تومان 26 % تخفیف


بلافاصله بعد از پرداخت، فایل نمونه سوالات پیتزا پزی | تهیه انواع پیتزا فنی حرفه ای با پاسخنامه pdf به صورت خودکار برای دانلود در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

آزمون پیتزا پزی و تهیه انواع پیتزا مهم‌ترین مرحله برای شروع فعالیت در زمینه آشپزی غذاهای فوری است. با قبولی در این آزمون می‌توانید با مدرک معتبر فنی حرفه ای فعالیت خود را آغاز کنید.  داشتن منبع معتبری از سوالات پیتزا پزی نقش بسزایی در موفقیت شما خواهد داشت. ما برای هموار کردن مسیر موفقیت، مجموعه‌ای کامل و جامع از نمونه سوالات پیتزا پزی و تهیه انواع پیتزا با پاسخنامه را ارائه کرده‌ایم.

نمونه سوالات پیتزا پزی | تهیه انواع پیتزا فنی حرفه ای

سوالات پیتزا پزی و تهیه انواع پیتزا توسط اساتید و مربیان متخصص فنی حرفه ای طراحی شده‌اند. این سوالات بصورت کاربردی و با سطح دشوار، متوسط و آسان طرح شده‌‌اند و به خوبی شما را با فرمت سوالات آزمون آشنا می‌کنند. سوال‌های پیتزا پزی بصورت تستی می‌باشند که با سوالات متنوع به تمام سرفصل‌های معرفی شده تهیه انواع پیتزا و پیتزا پزی می‌پردازند؛ و شامل موارد زیر می‌باشند:

  • تهیه خمیر پیتزا (روش‌های تخمیر و تهیه خمیر با کیفیت)
  • تهیه سس پیتزا (نکات طعم‌دهی و تنظیم غلظت سس)
  • انواع پیتزا (مارگاریتا، پیتزا سبزیجات، مکزیکی، آمریکایی و ایتالیایی و ...)
  • مواد اولیه و تاپینگ‌ها
  • انتخاب مواد اولیه با کیفیت (پنیر، گوشت، سبزیجات)
  • تکنیک‌های پخت پیتزا
  • تنظیم دما و زمان پخت برای هر نوع پیتزا

نمونه سوالات پیتزا پزی و تهیه انواع پیتزا فنی حرفه ای

سوالات پیتزا پزی و تهیه انواع پیتزا با جواب

تمام نمونه سوالات پیتزا پزی و تهیه انواع پیتزا با پاسخنامه می‌باشند که جواب صحیح سوالات در انتهای هر سوال قرار گرفته‌اند. از ویژگی‌های این مجموعه سوال، به روز‌رسانی مداوم و دقیق سوالات تهیه انواع پیتزا و پیتزا پزی است. جدید‌ترین سوالات بر اساس آخرین تغییرات سرفصل‌های آموزشی در این مجموعه سوال قرار می‌گیرند.

سوالات رایگان پیتزا پزی و تهیه انواع پیتزا با جواب

به منظور آشنایی بیشتر با فرمت سوالات ما، بخشی از سوالات پیتزا پزی و تهیه انواع پیتزا بصورت رایگان با جواب قرار داده‌ایم.

1. کدام روش تخمیر برای خمیر پیتزا، طعم و بافت بهتری به خمیر می‌دهد؟  
الف) تخمیر سریع با مخمر زیاد
ب) تخمیر طولانی در دمای پایین ✅
ج) تخمیر در دمای اتاق
د) تخمیر با مخمر کم

2. برای تهیه سس پیتزا با طعم غنی، کدام ماده را باید به سس اضافه کرد؟  
الف) شکر
ب) نمک
ج) سرکه
د) روغن زیتون ✅

3. پیتزا مارگاریتا با چه موادی تهیه می‌شود؟  
الف) گوجه‌فرنگی، پنیر موزارلا، ریحان ✅
ب) پپرونی، قارچ، فلفل دلمه‌ای
ج) مرغ، سس باربیکیو، پیاز
د) سبزیجات مخلوط، پنیر فتا

4. برای تهیه پیتزا آمریکایی، از چه نوع خمیری استفاده می‌شود؟  
الف) خمیر نازک و ترد
ب) خمیر ضخیم و پف‌دار ✅
ج) خمیر با آرد ذرت
د) خمیر با آرد گندم کامل

5. کدام پنیر برای پیتزا بهترین کشسانی را دارد؟  
الف) پنیر چدار
ب) پنیر پارمزان
ج) پنیر موزارلا ✅
د) پنیر گودا

6. برای تهیه خمیر پیتزا با بافت نرم و ترد، چه نسبتی از آرد و آب مناسب است؟  
الف) 1:1
ب) 2:1 ✅
ج) 3:1
د) 4:1

7. در تهیه سس پیتزا، برای تنظیم غلظت سس از چه ماده‌ای استفاده می‌شود؟  
الف) آرد
ب) نشاسته ذرت  
ج) پوره گوجه‌فرنگی✅
د) آب

8. پیتزا سبزیجات معمولاً شامل چه موادی است؟  
الف) گوجه‌فرنگی، فلفل دلمه‌ای، قارچ، پیاز✅
ب) پپرونی، سوسیس، ژامبون
ج) مرغ، سس باربیکیو، پیاز
د) ماهی، میگو، زیتون

9. برای پخت پیتزا در فر خانگی، دمای مناسب چقدر است؟  
الف) 180 درجه سانتی‌گراد
ب) 200 درجه سانتی‌گراد
ج) 220 درجه سانتی‌گراد
د) 250 درجه سانتی‌گراد✅

10. کدام ماده اولیه برای تاپینگ پیتزا، طعم دودی به پیتزا می‌دهد؟  
 الف) پپرونی✅
 ب) قارچ
 ج) فلفل دلمه‌ای
 د) زیتون

سوالات رایگان پیتزا پزی و تهیه انواع پیتزا با جواب

11. در تهیه خمیر پیتزا، چه مدت زمانی برای استراحت خمیر مناسب است؟  
 الف) 30 دقیقه
 ب) 1 ساعت
 ج) 2 ساعت 
 د) 24 ساعت✅

12. برای تهیه سس پیتزا با طعم تند، از چه ادویه‌ای استفاده می‌شود؟  
 الف) فلفل سبز
 ب) فلفل سیاه 
 ج) فلفل قرمز✅
 د) زردچوبه

13. پیتزا مکزیکی با چه موادی تهیه می‌شود؟  
 الف) گوشت چرخ‌کرده، لوبیا، ذرت، فلفل تند✅  
 ب) گوجه‌فرنگی، پنیر موزارلا، ریحان
 ج) پپرونی، قارچ، فلفل دلمه‌ای
 د) مرغ، سس باربیکیو، پیاز

14. برای انتخاب گوشت مناسب برای پیتزا، چه نوع گوشتی را توصیه می‌کنید؟  
 الف) گوشت گوسفند
 ب) گوشت گاو✅
 ج) گوشت مرغ
 د) گوشت بوقلمون

15. در تکنیک‌های پخت پیتزا، چه مدت زمانی برای پخت پیتزا در فر حرفه‌ای مناسب است؟  
 الف) 5 دقیقه
 ب) 10 دقیقه✅
 ج) 15 دقیقه  
 د) 20 دقیقه

16. برای تهیه خمیر پیتزا با بافت ترد، از چه نوع آردی استفاده می‌شود؟  
 الف) آرد سفید ✅
 ب) آرد گندم کامل  
 ج) آرد ذرت  
 د) آرد برنج  

17. در تهیه سس پیتزا، برای طعم‌دهی بهتر، از چه گیاهانی استفاده می‌شود؟  
 الف) ریحان، آویشن، پونه ✅ 
 ب) جعفری، شوید، ترخون
 ج) نعناع، گشنیز، ریحان
 د) آویشن، رزماری، مریم‌گلی

18. پیتزا ایتالیایی با چه ویژگی‌هایی شناخته می‌شود؟  
 الف) خمیر نازک و ترد، سس گوجه‌فرنگی، پنیر موزارلا  ✅
 ب) خمیر ضخیم و پف‌دار، سس باربیکیو، پنیر چدار
 ج) خمیر با آرد ذرت، سس پستو، پنیر فتا
 د) خمیر با آرد گندم کامل، سس گوجه‌فرنگی، پنیر پارمزان
 جواب: الف) خمیر نازک و ترد، سس گوجه‌فرنگی، پنیر موزارلا

19. برای انتخاب سبزیجات مناسب برای پیتزا، چه نوع سبزیجاتی را توصیه می‌کنید؟  
 الف) گوجه‌فرنگی، فلفل دلمه‌ای، قارچ✅ 
 ب) کدو، بادمجان، هویج
 ج) اسفناج، کلم بروکلی، گل‌کلم
 د) سیب‌زمینی، چغندر، شلغم

20. در تنظیم دما و زمان پخت برای پیتزا، چه عواملی را باید در نظر گرفت؟  
 الف) نوع خمیر، ضخامت خمیر، نوع تاپینگ‌ها ✅
 ب) نوع فر، دمای محیط، رطوبت هوا
 ج) نوع پنیر، نوع سس، نوع ادویه‌ها
 د) نوع ظرف پخت، نوع سنگ پیتزا، نوع پارو پیتزا 

تمام سعی ما بر این بوده که با ارائه سوالات معتبر و جامع شما را از جستجو و مطالعه منابع متعدد بی‌نیاز کنیم. بنابر‌این زمان باقی‌مانده تا آزمون را می‌توانید به مطالعه و مرور سوالات تهیه انواع پیتزا بپردازید و با خیالی آسوده در آزمون شرکت کنید.

برای دانلود نمونه سوالات پیتزا پزی | تهیه انواع پیتزا فنی حرفه ای با جواب می‌توانید از طریق دکمه دانلود اقدام کنید. این مجموعه به صورت فایل‌های pdf است که قابل اجرا روی تمام دستگاه‌ها است. در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر، پشتیبانی گرینچ به صورت 24 ساعته آماده کمک و راهنمایی به شما است.

نظرات

تا کنون نظری ثبت نشده است.

ارسال نظر جدید

امتیاز:



خرید و دانلود فوری