دانلود نمونه سوالات تهیه کوکی (بیسکوییت) با پاسخنامه pdf (ویرایش 1404)

دانلود نمونه سوالات تهیه کوکی (بیسکوییت) با پاسخنامه pdf (ویرایش 1404)

بروزرسانی شده در فروردین 1404
پرداخت
امن
تضمین کیفیت
قیمت مناسب
پشتیبانی آنلاین

پشتیبانی آنلاین گرینچ بصورت 24 ساعته با شماره 09918014355 (واتس‌آپ) آماده راهنمایی و کمک به شماست.




59 هزار تومان
80 هزار تومان 26 % تخفیف


بلافاصله بعد از پرداخت، فایل نمونه سوالات تهیه کوکی (بیسکوییت) با پاسخنامه pdf (ویرایش 1404) به صورت خودکار برای دانلود در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

آزمون تهیه کوکی یا بیسکوییت یکی از آزمون‌های پرطرفدار است که به شما علاقمندان این امکان را می‌دهد تا با دریافت مدرک فنی حرفه ای بطور جدی در این حرفه فعالیت کنید. اگه قصد دارید در این آزمون شرکت کنید، داشتن یک منبع خوب مثل مجموعه نمونه سوالات سوالات تهیه کوکی (بیسکوییت) با جواب می‌تواند به شما کمک کند تا با خیال راحت برای امتحان آماده شوید.

نمونه سوالات تهیه کوکی (بیسکوییت)

ما اینجا یک مجموعه کامل از نمونه سوالات تهیه کوکی (بیسکوییت) فنی حرفه ای با پاسخنامه و فرمت PDF آماده کردیم. سوالات تهیه کوکی (بیسکوییت) مشابه آزمون اصلی بصورت تستی و سطح دشوار، متوسط و آسان طرح شده‌اند. این سوالات با تنوع بالا به مباحث مختلف تهیه کوکی (بیسکوییت) می‌پردازند. در این مجموعه سوال به مباحث زیر پرداخته شده است:

  • شناخت مواد اولیه و ابزارهای موردنیاز
  • انواع کوکی و بیسکوییت
  • تکنیک‌های ورز دادن، استراحت دادن خمیر و فرم‌دهی
  • تکنیک‌های پخت و آماده‌سازی
  • پخت بن‌ماری و سایر روش‌های خاص
  • بهداشتی و ایمنی در آشپزخانه
  • ایمنی در کار با فر و دستگاه‌های برقی
  • مدیریت کیفیت و بسته‌بندی
  • کنترل کیفیت کوکی (بافت، طعم، ظاهر)

نمونه سوالات تهیه کوکی | بیسکوییت فنی حرفه ای

نمونه سوالات تهیه کوکی (بیسکوییت) توسط مربیان متخصص فنی حرفه ای تألیف شده و بصورت دوره‌ای و مطابق با آخرین تغییرات سرفصل‌های آموزشی بروز‌رسانی می‌شوند. علاوه بر سوالات تألیفی نمونه سوال‌های دوره آزمون‌های گذشته بصورت طبقه‌بندی شده در این مجموعه قرار گرفته‌اند.

جواب صحیح این سوالات در انتهای pdf قرار گرفته‌اند. با دسترسی به پاسخنامه می‌توانید ابتدا با دانش اولیه خود شروع به تست‌زنی کرده و سپس با بررسی پاسخنامه اشکالات خود را شناسایی و برطرف کنید.

نمونه سوالات تهیه کوکی | بیسکوییت فنی حرفه ای

نمونه سوالات رایگان تهیه کوکی | بیسکوییت فنی حرفه ای با جواب

برای آشنایی بیشتر با فرمت سوالات این مجموعه، قسمتی از نمونه سوالات تهیه کوکی بیسکوییت فنی حرفه ای با جواب را بصورت رایگان قرار داده‌ایم.

31. کدام یک از مواد زیر برای تهیه خمیر کوکی ترد ضروری است؟
الف) آرد با پروتئین بالا
ب) آرد با پروتئین پایین✅
ج) شکر قهوه‌ای
د) جوش‌شیرین

32. برای تهیه کوکی‌های نرم، چه نسبتی از شکر سفید به شکر قهوه‌ای توصیه می‌شه؟
الف) بیشتر شکر سفید
ب) بیشتر شکر قهوه‌ای✅
ج) نسبت مساوی
د) فقط شکر سفید

33. کدام ابزار برای همزدن خمیر کوکی‌های کره‌ای مناسب‌تره؟
الف) قاشق چوبی
ب) همزن برقی✅
ج) لیسک سیلیکونی
د) چنگال

34.در پخت کوکی، چه دمایی برای فر توصیه می‌شه؟
الف) 150 درجه سانتی‌گراد
ب) 180 درجه سانتی‌گراد✅
ج) 200 درجه سانتی‌گراد
د) 220 درجه سانتی‌گراد

35. کدام ماده به عنوان عامل پف‌دهنده در کوکی‌ها استفاده می‌شه؟
الف) نمک
ب) وانیل
ج) بیکینگ‌پودر✅
د) کره

36. برای جلوگیری از چسبیدن خمیر کوکی به قالب، چه کاری باید انجام داد؟
الف) خمیر رو بیشتر ورز داد
ب) قالب رو چرب کرد
ج) خمیر رو سرد کرد
د) موارد ب و ج✅

37. کدام نوع آرد برای کوکی‌های بدون گلوتن مناسبه؟
الف) آرد گندم
ب) آرد جو
ج) آرد برنج✅
د) آرد ذرت

38. در تهیه کوکی‌های تزئینی، از چه ماده‌ای برای چسباندن تزئینات استفاده می‌شه؟
الف) آب
ب) شیر
ج) تخم‌مرغ زده‌شده✅
د) عسل

39. برای تهیه کوکی‌های شکلاتی، چه نسبتی از پودر کاکائو به آرد توصیه می‌شه؟
الف) 1 به 1
ب) 1 به 2✅
ج) 1 به 3
د) 1 به 4

40. کدام یک از مواد زیر باعث ترد شدن کوکی می‌شه؟
الف) شکر سفید✅
ب) شکر قهوه‌ای
ج) کره
د) تخم‌مرغ

41. برای پخت کوکی‌های بزرگ، زمان پخت رو نسبت به کوکی‌های کوچک چه تغییری باید داد؟
الف) کاهش داد
ب) افزایش داد✅
ج) ثابت نگه داشت
د) بستگی به نوع کوکی داره

42. کدام یک از مواد زیر برای تهیه کوکی‌های وگان مناسب نیست؟
الف) روغن نارگیل
ب) شیر بادام
ج) کره حیوانی✅
د) آرد گندم

43. در تهیه خمیر کوکی، چه مدت زمانی برای استراحت خمیر در یخچال توصیه می‌شه؟
الف) 10 دقیقه
ب) 30 دقیقه✅
ج) 1 ساعت
د) 2 ساعت

44. کدام تکنیک برای تزئین کوکی با رویال آیسینگ استفاده می‌شه؟
الف) غوطه‌ور کردن
ب) پاشیدن
ج) قلم‌زنی
د) هر سه مورد✅

45. برای تهیه کوکی‌های بدون شکر، از چه ماده‌ای به جای شکر استفاده می‌شه؟
الف) عسل
ب) استویا
ج) شیره خرما
د) هر سه مورد✅

46. کدام یک از مواد زیر برای افزایش ماندگاری کوکی‌ها استفاده می‌شه؟
الف) نمک✅
ب) وانیل
ج) جوش‌شیرین
د) کره

47. در پخت کوکی، چه زمانی باید سینی رو از فر خارج کرد؟
الف) وقتی لبه‌ها طلایی شد✅
ب) وقتی مرکز کوکی سفت شد
ج) وقتی کل کوکی طلایی شد
د) وقتی کوکی‌ها پف کرد

48. برای تهیه کوکی‌های شیشه‌ای، از چه ماده‌ای برای ایجاد شفافیت استفاده می‌شه؟
الف) آب‌نبات خردشده✅
ب) پودر قند
ج) شکلات ذوب‌شده
د) ژلاتین

49. کدام یک از مواد زیر برای کوکی‌های ترد مناسب‌تره؟
الف) کره سرد✅
ب) کره ذوب‌شده
ج) روغن مایع
د) مارگارین

50. در تهیه خمیر کوکی، چه چیزی باعث می‌شه خمیر پف نکنه؟
الف) استفاده از بیکینگ‌پودر
ب) استفاده از جوش‌شیرین
ج) ورز دادن بیش از حد✅
د) استراحت دادن خمیر

نمونه سوالات تهیه کوکی (بیسکوییت) با جواب

اگر به دنبال موفقیت در آزمون فنی حرفه ای تهیه بیسکوییت و کوکی هستید می‌توانید همین حالا نمونه سوالات تهیه کوکی | بیسکوییت را با پاسخنامه خریداری و دریافت کنید. این سوالات به شما کمک می‌کنند که با آمادگی کامل در آزمون شرکت کرده و در این آزمون مهم قبول شوید.

برای دانلود نمونه سوالات تهیه کوکی (بیسکوییت) با جواب می‌توانید از طریق دکمه دانلود اقدام کنید. این مجموعه به صورت فایل‌های pdf است که قابل اجرا روی تمام دستگاه‌ها است. در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر، پشتیبانی گرینچ به صورت 24 ساعته آماده کمک و راهنمایی به شما است.

نظرات

تا کنون نظری ثبت نشده است.

ارسال نظر جدید

امتیاز:



خرید و دانلود فوری